Pape's Eftf. - Dansk Polerskivefabrik

 
Produkter

Om virksomheden Print

Pape’s Eftf. – Dansk polerskivefabrik er opstået gennem sammenlægning af de to gamle virksomheder:

  • Pape’s, som vi overtog i 1996 og som indtil da var drevet af Ove Pape i Søborg, samt
  • Dansk Polerskivefabrik, en anden af Danmarks hæderkronede polerskive-producenter i Randers, som vi overtog ved årsskiftet 2008-09.

Efter overtagelserne flyttede virksomhederne til vores produktionsfaciliteter i Slagelse, hvor vi i dag producerer alle former for pudseskiver, polerskiver og sisalskiver.

Skiverne produceres i en lang række standard-størrelser samt kundespecifikke størrelser og tykkelser. Skiverne leveres syet og med enten læder- eller papflanger tilpasset kundens behov.

Pape’s Eftf. – Dansk Polerskivefabrik producerer i dag også anodeposer, filtposer samt kammerfiltre og pressefiltre i alle mål efter kundens specifikationer, ligesom mange typer lønarbejde løses for en række virksomheder.

Med overtagelsen af Dansk Polerskivefabrik fik vi samtidig åbnet for eksport til hele det europæiske marked.

Pape’s Eftf. – Dansk Polerskivefabrik er i dag den førende producent af special-skiver til ethvert metalpudse og -polerings formål, ligesom vores meget fleksible og kundetilpassede formater har gjort os til en af de væsentligste samarbejdspartnere for en lang række metalvareproducenter i hele europa.

 

Pape's Eftf. - Dansk Polerskivefabrik · Powered by Joomla! · Template by SG · Design by DQD